Despre Noi - Restaurant Casa Nan PetrovaRestaurant Casa Nan Petrova

Pentru rezervări sunați la numărul: 0755.954.197REZERVĂ ACUM

Despre Noi

Restaurantul Casa Nan e situat  in localitatea  Petrova,  Nr.128-B, Maramures, Romania reprezinta cadru ideal pentru intalnirile de afaceri, organizarea evenimentelor de firma, seminarii, conferinte, nunta, botez.

Restaurantul Casa Nan va pune la dispozitie saloane spatioase, cu dotari de ultima generatie avand o echipa de profesionisti creativi si flexibili ce vor sta cu placere la dispozitia Dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea cat si reteta unui eveniment de neuitat (nunta, botez, petrecere aniversara).

Restaurantul Casa Nan va fi o gazda de referinta in industria ospitalitatii, ce va pune la dispozitia Dumneavoastra facilitatile, logistica si toate dotarile necesare pentru organizarea de evenimente in conditii de confort maxim si ambianta deosebita, partener de incredere ce va asigura seviciile atat pentru mediul de afaceri cat si cel monden.

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Va asteptam cu drag aici !